Dobro nam došli vaša Radio PosavinaTV!

Radio Posavina jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj i u svijetu. Počela je sa svojim emitarnjem prije 10 godina prvo putem interneta te putem satelita i kablovskih mreža. Radio se emitira iz glavnog studia u Zagrebu i sluša u cijelome svijetu.

Program kreiraju slušatelji koji se javljaju iz cijeloga svijeta te svojim željama, čestitkama i pozdravima uveseljavaju svoje društvo, prijatelje, rodbinu… Program emitiramo od 0 do 24h uz široke glazbene žanrove: domaće, izvorne, narodne i folk glazbe. Vaše glazbene želje ispunjavaju radijski voditelji koji su u programu od 09h-24h.

Radio Posavina Vam već 10 godina omogućuje svake nedjelje prijenos Sv.Misa u 9:00h iz Župe Bežlja (BiH) te u 11:00h iz Gospinog svetišta Vrhbosanske nadbiskupije Komušina- Kondžilo (BiH). Zahvala ide našim partenrima Radio Marija u Sarajevu.

2018. godine krenuli smo sa novim projektom otvaranjem televizije pod nazivom Radio PosavinaTV. Televiziju možete gledati putem internteta i putem kablovskih televizija.

Hvala Vam što podržavate naš rad i što ste uz nas već 10 godina!

Vaša Radio PosavinaTV!